V  skupini Rdeči palček smo v mesecu marcu v okviru tematskega sklopa  “Jaz in moja družina” med nas v oddelek povabili svoje najdražje. Pri tem imamo v mislih svoje starše, babice, dedke, tete, strice. Namen druženja je predstavitev svojega poklica, hobija ali zgolj le obisk v vrtcu. 
 
Na povabilo se je odzvalo kar nekaj interesentov, realizirali smo že skoraj vse. 
 
Na obisk je najprej prišla Sofijina mamica Brigita, po poklicu zobna sestra. Otroci jo že dobro poznajo, saj pogosto obišče naš vrtec in nas osvešča o pomenu zobne preventive. 
 
Naslednja je prišla na obisk mamica od Amelie. Z Amelie sta nam predstavili svojo strast do branja knjig. Skupaj sta nam prebrali dve krajši prozi s poučnim sporočilom. 
 
Petkovo gibalno uro v vrtčevski telovadnici nam je popestrila Liamova mamica s predstavitvijo pravljične joge za otroke. Otroci so jo ob koncu druženja navdušeno prosili, da se nam naj pridruži še kakšen petek.
 
Ob koncu meseca pa se nam je pridružila še Zalina mamica in nam predstavila svoj sladki hobi. Skupaj smo pripravili slastne cake popse, s katerimi so se sladkali vsi otroci vhoda A. 
 
Sedaj nam je ostal še en obisk in sicer se nam bo v kratkem pridružila Hanina babica, s katero si bomo izdelali čisto svojo unikatno mehko igračo. Se veselimo srečanja z njo!
 
Iskrena hvala vsem, ki ste se odzvali našemu povabilu! Skupaj z vami smo ustvarili nepozabne spomine!
 
Klavdija, Magda in Sonja 
 
                                           
 
 
 
(Skupno 63 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost